Image

Luisterstage

Ben je nieuw in het team, dan krijg je de kans om te observeren en te luisteren naar ervaren rijcoaches terwijl ze lesgeven. Je ontdekt tijdens luisterstages hoe ze omgaan met verschillende verkeerssituaties en met de individuele leerbehoeften van onze leerlingen, je kan feedback vragen en je krijgt inzicht in onze aanpak.

Image

Leermiddelen

Wanneer je bij ons start, krijg je een praktische guideline die je helpt bij het begrijpen van onze lesmethode. Je vindt er naast waardevolle inzichten en effectieve lesstrategieën ook uitgestippelde parcours die je kan volgen. Handig wanneer je de streek niet kent. Daarnaast krijg je bij ons de kans om je op regelmatige basis bij te scholen.

Image

Lestijden 

We begrijpen dat jouw leven meer is dan werken alleen. Daarom bieden we een flexibele planning en komen we tegemoet aan jouw wensen. Daarnaast voorzien we voldoende rustmomenten tussen jouw verschillende lessen, en krijg je extra tijd om jouw leerling te evalueren. Je hoeft dit niet in je vrije moment te doen.

Het verkeer lijkt soms complex. Door eenvoudige structuren aan te reiken, stimuleer ik iemands zelfvertrouwen achter het stuur.”

Marc -
freelance rijcoach zwaar vervoer
Lees het verhaal

Het hele traject is gestandaardiseerd. Zo weet je niet alleen hoe ver je leerling staat, ook krijg je als coach een goed houvast.

Pascal -
rijcoach rijbewijs B
Lees het verhaal